Børn, familier og skoler

Børn stiller de store, de overraskende og de overrumplende spørgsmål. Til hverdagen, til livet og til meningen med det. Derfor udgiver vi også bøger og laver film og hjemmesider om livets store spørgsmål, med børn og familier som omdrejningspunkt.

menu
support
søg
kontakt

Velkommen til mit hjem

En række film og multimediefortællinger, der giver et indblik i, hvad Danmark er for et land, og hvor etnisk danske børn og flygtningebørn møder hinandens kultur

Om at miste

Når børn for første gang oplever et dødsfald, dukker der mange spørgsmål og tanker op. To nye film skal gør det lettere at tale med børn om at miste.

Vi lytter til Luther

Igennem 6 korte og spritnye film har du nu mulighed for at gå tilbage i historien og blive klogere på reformationen og dens betydning for vores samfund i dag. Med til filmene er et undervisningsmateriale, der giver konkrete ideer til undervisning, aktiviteter og forløb.

Historier om verdens uretfærdighed

Sigurd, Snapper og Topper fortæller om 9 udviklingstemaer via deres møde med børn i Afrika og hverdagen i Danmark. Materialet bygger videre på det kendte univers med Sigurd og Snapper, og lægger op til en snak mellem børn og voksne i familier, skoler, organisationer og kirker.

Sigurds historier om at være til

Børn er verdensmestre i at stille spørgsmål. Nu er der hjælp at hente til gode snakke om de store ting i livet. I dette projekt tager Sigurd og Snapper fat i 10 af de helt store spørgsmål om bl.a. taknemlighed, retfærdighed, frygt og kærlighed.

Snappers julefilm

Hvorfor holder vi egentlig stadig jul, når nu det er mere end 2000 år siden, at Jesus blev født? Og hvad har juletræer, marcipan, julepynt og gaver egentlig at gøre med Jesu fødsel? Disse 4 film med Snapper og præst Ulla Thorbjørn giver rig mulighed for gode snakke, i familien eller undervisningen, om julens traditioner og betydning.

Snappers påskefilm

Hvorfor er det lige, vi fejrer påske? Og hvad har små nuttede kyllinger, påskeæg, gækkebreve og familiemiddage egentlig med kristendommen at gøre? Disse 4 film med Snapper og præst Andreas Christensen giver rig mulighed for gode snakke, i familien eller undervisningen, om påskens dage og traditioner.

Inspiration til babysalmesang

Babysalmesang er et populært arrangement i mange kirker. Men ny forskning viser, at man mange steder ikke formår at få det fulde ud af disse arrangementer. Dette projekt kommer med input til debat og fornyelse af babysalmesang

Snappers pinsefilm

To film fortæller om en af kirkens største og sværeste højtider, pinsen, i børnehøjde. Brug dem i indskolingen, i kirken eller hjemme i familien. Filmene er gratis for alle.

Fra konflikt til fællesskab

Respekt og fællesskab er udgangspunktet, når to unge går på opdagelse i deres egen og hinandens tro i anledning af 500-året for reformationen. Tag på roadtrip gennem kristendommens historie

Sigurd fortæller bibelhistorier

Her kan du gå på opdagelse i Bibelens univers. Sigurd og Snapper formidler på morsom og børnevenlig vis 24 bibelske fortællinger. Projektet består af en bred række af materialer bl.a. bog + DVD, musicalmateriale, Snapperdukke og meget mere.

Snapperklubben

Snapperklubben er en klub for børn, forældre, faddere og bedsteforældre. Her kan du få forslag til at gøre den årlige dåbsdag rigtig festlig og finde inspiration til, hvordan man bringer Gud ind i en helt almindelig hverdag med havregrød og travlhed.

Jeg læser

I samarbejde med forlaget Turbine har vi lavet 3 fagbøger til børn, som kombinerer viden om kristne højtider med noget, alle børn skal – nemlig lære at læse.

Leg med tro

DKM lægger stor vægt på området børn, familie og tro. Derfor har vi dette projekt, som er mundet ud i en portal, hvor du kan indhente inspiration til en række initiativer til leg og samtale.

Kontakt