Lej lokale

LEJ VORES MØDELOKALE ELLER KURSUSLOKALE

Hold jeres næste møde eller kursus i DKM's lokaler. Vores attraktive placering i Åbyhøj tæt på både Aarhus centrum og motorvejen gør det nemt at komme hertil både i bil og med offentlige transportmidler. Parkering er gratis.

Vi tilbyder lyse lokaler, god atmosfære og en professionel reception. Vi gør det hele klar til jer og sørger for forplejning, hvis I ønsker det.

KURSUSLOKALE

Kursuslokalet har plads til 18 kursister ved borde eller 25-30 personer uden borde. Uden for almindelig arbejdstid er der desuden mulighed for at slå kursuslokalet sammen med kantinen (16 m2). På denne måde kan der gøres plads til 45 personer ved borde og 70 personer uden. 
Lokalet er udstyret med trådløst netværk, undervisningspc, ActiveBoard (interaktiv skærm), whiteboard, adgang til printer, trådløst netværk samt projektor til fremvisning af PowerPoint, internet, dvd, mv. 
DKM råder over et klassesæt af bærbare computere, der kan lejes. Kontakt os for at høre mere om denne mulighed.

MØDELOKALE

I mødelokalet (25 m2) er der plads til 12 personer. Det indeholder et stort bord med stole omkring og er udstyret med trådløst netværk, whiteboard, flytbare opslagstavler og en stor skærm til fremvisning af PowerPoint, internet, dvd, mv.

PRISER OG ÅBNINGSTID

Åbningstid for DKM er 9.00-17.00. Kursuslokalet udlejes i moduler fra 9-13, 13-17 og 17-21. Prisen for leje af kursuslokalet er 1000,- plus moms pr. modul. Mødelokalet lejes ud til 250 kr. pr. time eller 600 kr. pr. modul.

FORPLEJNING

Forplejning og service kan tilkøbes. Af hensyn til bestilling af forplejning skal et samlet deltagerantal oplyses senest 6 dage inden kurset afholdes.

Priser 
  • Borddækning og oprydning: Den klarer vi – inkluderet i prisen
  • Kaffe og morgenmad: 95 kr. + moms
  • Frokost: 120 kr. + moms
  • Kaffe, kage eller frugt til eftermiddagen: 95 kr. + moms

AFBESTILLING

Afbestilling skal ske senest en uge inden den dato, lokalet er booket. Ved senere afbestilling faktureres et gebyr på kr. 500,-.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex