Indhold med indhold

Idébank til sognets medier

DKM har netop i samarbejde med 3 provstier lanceret en løsning der hedder ”Indhold med Indhold”, som købes på provstiniveau til brug i alle provstiets sogne.

Med "Indhold med indhold" har I altid adgang til grydeklart indhold til jeres hjemmeside, kirkeblad, facebook og øvrige medier. Og det er lige til at bruge eller tilpasse til jeres lokale forhold og ønsker.

Hvis I køber et abonnement og bliver en del af et interessenetværk får I adgang til en fælles løsning, der frigiver tid, letter hverdagen, og sikrer jer muligheden for altid at have relevant og aktuelt indhold. Også når I har travlt med andre ting.

Dit provsti kan abonnere på løsningen, som koster 75.000 kr. pr. år.

Det får du med Indhold med indhold:

Du kan altid besøge idebanken, hvis du står og mangler et godt opslag til Facebook, eller hvis hjemmesiden trænger til en opdatering.

Hvis jeres provsti tilslutter sig interessenetværket og tegner et abonnement har I adgang til:

  • Grundpakke med fast indhold til hjemmesiden om dåb, konfirmation, bryllup, begravelse og ”når livet er svært”.
  • Idébank med artikler til hjemmeside, nyhedsbrev og kirkeblad, pressemeddelelser, opslag til facebook m.m. – klar til brug på jeres egne medier, og med tips til at give dem et lokalt præg, hvis I ønsker det.
  • Løbende nyt: 10 gange om året kommer der et nyt, aktuelt tema i idébanken. I kan se temaerne i årsplanen, og få indholdet direkte i mailboxen ved at tilmelde jer nyhedsbrevet.

 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt