Design til hjemmeside

En grafisk profil, design og grafik til hjemmesider og elektronisk nyhedsbrev skaber øget genkendelighed, og I når dermed længere ud med jeres budskab. I sparer tid i hverdagen, da der allerede er taget stilling til opsætning, prioritet af indhold samt grafisk udtryk.

Professionelt webdesign

Vores dygtige grafiske designer laver et unikt design til jeres 3S-hjemmeside. I slipper for selv at skulle overveje, hvilke farver der kommunikerer hvad, og hvor stor skrifttypen skal være, for at den er læsbar. I får desuden specialdesignede elementer, der tilfører ekstra wow-effekt. Designet understøtter netop de værdier og budskaber, der kendetegner jer som kirke.

Webdesign indeholder:

  • Design af forside og underside

  • Valg af farver og typografi

  • Specialdesignede elementer

  • Brug af eksisterende logo

  • Implementeret i en 3S-hjemmeside

Designet vil blive implementeret i den nye responsive skabelon, så I får en mobilvenlig hjemmeside.

Pris: Fra 24.800 kr. inkl. moms

Design til elektronisk nyhedsbrev

Vi anbefaler at bruge systemet Mailchimp til jeres nyhedsbreve. Læs mere om det her. Her kan I få en flot opsat skabelon, som ligger i tråd med jeres eksisterende designlinje. Det gør det hurtigt og nemt at sætte nyhedsbrevet flot op, og jeres læsere vil få en bedre oplevelse. Vores designer tager højde for jeres eksisterende udtryk og logo i de overvejelser, der ligger til grund for layoutet. 

Pris: 8.500 kr. inkl. moms

Grafisk profil

En grafisk profil er kirkens ansigt udadtil. Den skaber en rød tråd i jeres kommunikation og er nem at anvende. Vores grundpakke indeholder et logo (redesign eller nyt), en farveskala, skrifttype, brevpapir, e-mailsignatur og en annonceskabelon. Du kan dog let lave en række tilvalg, eksempelvis layout til et kirkeblad, en konvolut, design til jeres Facebook-side eller andet, som I har behov for.

 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt