Grafisk profil til kirken

Få en grafisk profil, som udtrykker kirkens værdier og identitet

En grafisk profil er kirkens ansigt udadtil. Den skaber øget genkendelighed og en rød tråd i jeres kommunikation, som kan medvirke til, at I når længere ud med jeres budskab.

Når vi udvikler jeres grafiske profil, oversætter vi jeres værdier og særkende til en visuel identitet, der sikrer et sammenhængende og ensartet udtryk på tværs af sognets medier og materialer.

Vi har fokus på at skabe langtidsholdbare designs, som kan lette det daglige arbejde på kirkekontoret med grafiske skabeloner, som er hurtige og lette at anvende. I sparer dermed tid i hverdagen, da der allerede er taget stilling til opsætning, prioritet af indhold samt grafisk udtryk. 
 

Professionelt webdesign

Når I vælger hjemmeside hos os, er der desuden mulighed for, at vores dygtige grafiske designer laver et unikt design til jeres 3S-hjemmeside. Så slipper I selv for at skulle overveje, hvilke farver der kommunikerer hvad, og hvor stor skrifttypen skal være, for at den er læsbar. I får desuden specialdesignede elementer, der tilfører ekstra wow-effekt. Designet understøtter netop de værdier og budskaber, der kendetegner jer som kirke.

Webdesign indeholder:

  • Design af forside og underside

  • Valg af farver og typografi

  • Specialdesignede elementer

  • Brug af eksisterende logo eller nyt logo (tilkøb)

  • Implementeret i en 3S-hjemmeside


Designet vil blive implementeret i den nye responsive skabelon, så I får en mobilvenlig hjemmeside.

Pris: fra 24.800 kr. inkl. moms / 19.840 kr. ekskl. moms.
 

Design til elektronisk nyhedsbrev

Vi anbefaler at bruge systemet Mailchimp til jeres nyhedsbreve. Læs mere om det her. Her kan I få en flot opsat skabelon, som ligger i tråd med jeres eksisterende designlinje. Det gør det hurtigt og nemt at sætte nyhedsbrevet flot op, og jeres læsere vil få en bedre oplevelse. Vores designer tager højde for jeres eksisterende udtryk og logo i de overvejelser, der ligger til grund for layoutet. 

Pris: 8.500 kr. inkl. moms / 6.800 kr. ekskl. moms.
 

Grafiske materialer

Vores grafiske grundpakke indeholder et logo (redesign eller nyt), en farveskala, skrifttype, brevpapir, e-mailsignatur og en annonceskabelon. Du kan dog let lave en række tilvalg, eksempelvis layout til et kirkeblad, en konvolut, design til jeres Facebook-side eller andet, som I har behov for. Kontakt os for at høre mere. 

 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex