Ny kommunikationsstrategi?

FÅ HJÆLP TIL AT FOKUSERE OG PRIORITERE INDSATSER

Ofte giver en ny hjemmeside anledning til at kigge de eksisterende kommunikationsindsatser efter i sømmene. I den forbindelse tilbyder vi at afholde en kommunikationsworkshop med jer, hvor der vil være fokus på at skabe en involverende proces.

På en kommunikationsworkshop kan vi hjælpe jer med at få prioriteret og sat struktur på målgrupper og medier, budskaber og ressourcer. Hvis I ønsker det, kan vi også efterfølgende lave en køreklar strategi og kommunikationsplan til jer, hvor vi tager højde for jeres mål og de ressourcer, I har til rådighed. Vi kan også udarbejde et årshjul, som strukturerer kommunikationsindsatsen omkring årets begivenheder i kirken og i sognet som helhed. Alt efter jeres behov.

På worksoppen tager vi udgangspunkt i jeres viden, erfaring og ressourcer i kombination med vores viden om strategiprocesser, målgrupper og effektiv kommunikation. Således sikrer vi, at I kommunikerer på jeres målgruppes præmisser.

En workshop skaber fokus, forankring, afklaring og værdi.

Uanset om næste skridt er udvikling af en ny hjemmeside, implementering af jeres nye strategi eller udvikling af en ny visuel identitet, som udtrykker det, I står for - så hjælper vi jer meget gerne videre.

Vi har f.eks. lavet kommunikationsworkshops for:

Solrød Sogn

FUV
 

Vi har f.eks. lavet strategiworkshops for:

Aros Kommunikation

Unitas Rejser

Dansk Friskoleforening
 

Kontakt os

Er I interesseret i en kommunikationsworkshop, så kontakt Sebastian på sha@dkm.dk eller tlf. 87 40 37 11.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex