Om og kontakt

vi skaber indtryk, udtryk og aftryk

Danmarks Kirkelige Mediecenter er en erhvervsdrivende fond. Vi er – trods navnet – ikke en forkyndende organisation, men en skarp aktør indenfor værdibaseret og kirkelig kommunikation. Hvert år understøtter vi flere hundrede forskellige organisationer, f.eks. Danske Friskoler, over 450 sogne og provstier, Folkekirkens Nødhjælp og andre sociale organisationer.

Vores speciale er evnen til at afkode og udtrykke værdier. Vores lange erfaring inden for værdibaseret kommunikation og samarbejde med NGO’er, kirker og andre værdibaserede organisationer gør os i stand til at forenkle og facilitere processer på bedste vis.

Vi er eksperter i at finde essensen af din organisation og videreføre den i kommunikationsstrategier, hjemmesider, film eller andre medier.

Udover at levere kvalitetstunge men prislette kommunikationsydelser gennemfører vi hvert år en række projekter til fælles gavn og glæde – for organisationer, samfund, udsatte, børn og familier.

Læs mere om hvad vi laver

menu
support
søg
kontakt

Medarbejdere

find os her

Helle Janderup

direktør

Helle udstikker kursen, så alle trækker i samme retning. Kvalitet er et nøgleord - derfor sørger Helle for, at hele huset på hver opgave presser den faglige overligger lidt højere op. Derudover er hun engageret i strategiprocesserne, som går forud for de skræddersyede løsninger, der matcher hver kundes særlige behov og praksis.

87 40 37 01

Niels Thomassen

salgskonsulent

Niels hjælper med at afdække jeres behov, så I får en løsning, der passer til netop jeres hverdag. Han giver masser af input til, hvordan I med gode kommunikationsværktøjer kan skabe større engagement og fællesskab i kirken eller organisationen.

87 40 37 02

Anna Sønnichsen

sekretær & koordinator

Anna er husets effektive sekretær og koordinator. Hun assisterer Helle og de andre, og løfter mange forskellige opgaver. Med sit overblik sørger hun for at projekter bliver trukket igennem, og at intet bliver glemt. Anna hjælper også dig på mail eller telefon, når du har brug for at komme i kontakt med DKM. 

87 40 37 00

Maria Bjerrum Sørensen

Digital Projektleder og kommunikationsrådgiver

Maria er tovholder på digitale projekter og sikrer at resultatet altid opfylder kundens behov, budget og tidsplan. I rollen som facilitator sørger Maria for en god dialog og relation med kunderne, og vægter tillid og gode løsninger højt. Det samme gælder når hun samarbejder og koordinerer med IT-teamet.

87 40 37 12

Laura Vilsbæk

digital projektleder

Laura er projektleder og holder styr på krav, budgetter og tidsplaner. Hun fungerer som kunders primære kontakt undervejs i et projektforløb og elsker dialogen med både brugere, designere og udviklere.

53 77 15 73

Rikke Kubstrup

intern projektleder og underviser

Rikke er ekspert i SEO og at formidle IT på helt almindeligt dansk, så det bliver både sjovere og nemmere at kommunikere sine budskaber via hjemmesiden. Den evne bruger hun i sin rolle som projektleder og når hun afholder kurser, eller giver et nap med i supporten.

87 40 37 03

Tove Stausholm Kousgaard

IT-supporter / konsulent

Tove hjælper og give brugbare svar på dine spørgsmål, når du ringer til supporten. Uanset om det drejer sig om en hjemmeside, Kaboo, nyhedsbreve eller et generelt råd om onlinekommunikation - som hun alt sammen også selv arbejder med. 

87 40 37 03

Christian Cassøe

IT-supportelev

Christian er supportens gulddreng. På den gode måde altså. Når du ringer ind til supporten, tager han først telefonen, og derefter tager han dig ved hånden og hjælper dig med det, du har brug for hjælp til.

87 40 37 03

Rikke Bøgh

journalist

Rikke er husets journalist med speciale i de gode historier - på skrift, lyd, video og morgendagens medier. Hun er knivskarp til at rådgive inden for kommunikationsstrategi og spotte de steder, hvor organisationsstrukturen kommer til at spænde ben for kommunikationen, og omvendt.

87 40 37 05

Søren Johan

TV-producer & projektleder

Søren hjælper jer med at gøre et stærkt indtryk på jeres målgruppe med videoklip, som levende formidler jeres budskab. Som projektleder og tv-producer kan Søren varetage hele processen - fra ideudvikling til research, produktion, redigering, grafik og musik. 

87 40 37 08

Brian Bendtsen

IT-teamleder / webudvikler

Brian er IT teamleder og har en central rolle i udarbejdelsen af løsninger med høj kvalitet. Det er hans særlige overblik, faglige IT kendskab og effektive arbejdsgang som løfter kvaliteten til nye højder.

Stig Nørgaard Færch

IT-udvikler

Stig er den nysgerrige udvikler, der afdækker alle hjørner, inden han vælger den helt rigtige løsning på en udfordring. Og så er Stig selvfølgelig ekspert i php, mysql og javascript  - så du ikke behøver at være det.

Hanne Grønne

grafisk designer

Hanne er ekspert i at sætte form og farve på andres ideer. Hun lytter koncentreret til kunden for at kunne afkode og skabe en visuel identitet, der sidder lige i øjet, kommunikativt og grafisk.

Michael Lauridsen

studentermedhjælper

Michael arbejder med på både små og store grafikopgaver hos DKM. Med fingeren på pulsen, næse for former, farver og fonte, samt et hoved fuldt af gode idéer, ryster han lækker grafik ud af ærmet i samarbejde med Hanne, vores grafiske designer.

Rasmus Damgaard Nielsen

studentermedhjælper

Rasmus vægter den gode samtale højt når han ringer ud til kunder. Med sin jyske facon og gode forståelse for jeres ønsker og behov, sammensætter han den rette kommunikationsløsning - som hjælper jer med at kommunikere det, I tror på og brænder for.

Helmer Biseth

frivillig

Helmer er en frivillig og ven af huset, som der sættes stor pris på. Han hjælper til i dagligdagen, og er med til at alt glider som det skal - og ikke mindst sikrer han at der er latter og gode historier.

Kontakt