Om og kontakt

vi skaber indtryk, udtryk og aftryk

Danmarks Kirkelige Mediecenter er en erhvervsdrivende fond. Vi er – trods navnet – ikke en forkyndende organisation, men en skarp aktør indenfor værdibaseret og kirkelig kommunikation. Hvert år understøtter vi flere hundrede forskellige organisationer, f.eks. Danske Friskoler, over 450 sogne og provstier, Folkekirkens Nødhjælp og andre sociale organisationer.

Vores speciale er evnen til at afkode og udtrykke værdier

Vores lange erfaring inden for værdibaseret kommunikation og samarbejde med NGO’er, kirker og andre værdibaserede organisationer gør os i stand til at forenkle og facilitere processer på bedste vis.

Vi er eksperter i at finde essensen af din organisation og videreføre den i kommunikationsstrategier, hjemmesider, film eller andre medier.

Udover at levere kvalitetstunge men prislette kommunikationsydelser gennemfører vi hvert år en række projekter til fælles gavn og glæde – for organisationer, samfund, udsatte, børn og familier.

Læs mere om hvad vi laver

menu
support
søg
kontakt

Medarbejdere

find os her

Helle Janderup

direktør

Helle udstikker kursen, så alle trækker i samme retning. Kvalitet er et nøgleord - derfor sørger Helle for, at hele huset på hver opgave presser den faglige overligger lidt højere op. Derudover er hun engageret i strategiprocesserne, som går forud for de skræddersyede løsninger, der matcher hver kundes særlige behov og praksis.

Niels Thomassen

salgskonsulent

Niels hjælper med at afdække jeres behov, så I får en løsning, der passer til netop jeres hverdag. Han giver masser af input til, hvordan I med gode kommunikationsværktøjer kan skabe større engagement og fællesskab i kirken eller organisationen.

Julie Stahlschmidt

Sekretær og koordinator

Julie fungerer som husets effektive sekretær og assisterer Helle og hjælper gerne til, der hvor der ellers er behov. Med sin baggrund har Julie erfaring med at koordinere og holder snildt hovedet koldt, selvom hun løfter mange opgaver samtidig. Julie hjælper dig på e-mail eller telefon hvis du har brug for at komme i kontakt med os.

Maria Bjerrum Sørensen

digital projektleder og kommunikationsrådgiver (På barsel)

Maria er tovholder på digitale projekter og sikrer, at resultatet altid opfylder kundens behov, budget og tidsplan. Som certificeret UX-ekspert sørger hun for, at intuitiv navigation og brugervenlighed er tænkt ind i alle løsninger. I rollen som facilitator sørger Maria for en stærk styring af DKM's digitale team samt en god kundedialog.

Susanne Bæk Hansen

Digital projektleder og kommunikationsrådgiver

Susanne sørger for en stærk styring af DKM's digitale team. Hun er tovholder på digitale projekter og sikrer altid en god kundedialog, samt at resultatet opfylder kundens behov, budget og tidsplan. Som certificeret UX-ekspert sørger hun desuden for, at intuitiv navigation og brugervenlighed er tænkt ind i alle løsninger.

Camilla Jul Christiansen

Digital kommunikationsrådgiver

Camilla er husets digitale markedsføring specialist. Hun holder sig opdateret på tidens trends, så hun kan give kunderne den bedste kommunikationsrådgivning – uanset om det drejer sig om SEO, annoncering eller strategier på de digitale medier. Med sin sans for detaljen sikrer hun desuden, at såvel interne som eksterne tekster er knivskarpe og altid tager udgangspunkt i målgruppen.

Kent Søgaard

Konsulent & mødebooker

Kent er den rolige stemme, du som potentiel samarbejdspartner møder, i den anden ende af telefonen. Med sit lyttende væsen afdækker han kommunikationsbehov, og har altid fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rører sig. I sit arbejde med at sprede kendskabet til DKM udadtil har Kent en tæt sparring med resten af teamet og en bred kontakt til værdibaserede organisationer og uddannelsesinstitutioner.

Rikke Kubstrup

intern projektleder og underviser

Rikke kvalitetssikrer alle DKM's løsninger, så teknik, SEO og UX altid går op i en højere enhed. Hun er desuden mester i at formidle IT på helt almindeligt dansk, så det bliver både sjovere og nemmere at arbejde med sin hjemmeside. Det gør hun i sin rolle som projektleder, når hun afholder kurser og når hun giver et nap med i supporten.

Christian Cassøe

IT-supporter

Christian er supportens gulddreng. På den gode måde altså. Når du ringer ind til supporten, tager han først telefonen, og derefter tager han dig ved hånden og hjælper dig med det, du har brug for hjælp til.

Camilla Thomsen

IT-supporter

Camilla er supportens kreative øjne. Med sin kandidatuddannelse i medievidenskab, samt erfaring med hjemmesider, grafisk design og kommunikation kan hun både hjælpe med udfordringer ift. det tekniske og visuelle på din hjemmeside.

Rikke Bøgh

journalist

Rikke er husets journalist med speciale i de gode historier - på skrift, lyd, video og morgendagens medier. Hun er knivskarp til at rådgive inden for kommunikationsstrategi og spotte de steder, hvor organisationsstrukturen kommer til at spænde ben for kommunikationen, og omvendt.

Søren Johan

Film-producer, jornalist & projektleder

Søren hjælper jer med at gøre et stærkt indtryk på jeres målgruppe med både tekster, manuscripter og videoklip, som levende formidler jeres budskab. Som projektleder kan Søren varetage hele processen - fra ideudvikling til research, produktion af tekst og film, redigering, grafik og musik. 

Hanne Grønne

grafisk designer

Hanne svøber idéer og værdier ind i lækker grafik og brugervenligt design med fokus på UX. Hun er ekspert i at afkode og udtrykke andres værdier i form af unikke visuelle identiteter, der er lige i øjet - både kommunikativt og æstetisk.

Jes Damkær Hansen

TV-fotograf og post-editor

Jes er den der sætter knivskarpe levende billeder og farver på jeres gode historier, hvad enten de skal ende som en dokumentar, en undervisningsfilm, et reklamespot eller et videoklip til Facebook. Han er også den, der kan sætte det rigtige lys og colorgrade jeres produktion.

Brian Bendtsen

IT-teamleder / webudvikler

Brian er IT teamleder og har en central rolle i udarbejdelsen af løsninger med høj kvalitet. Det er hans særlige overblik, faglige IT kendskab og effektive arbejdsgang som løfter kvaliteten til nye højder.

Stig Nørgaard Færch

IT-udvikler

Stig er den nysgerrige udvikler, der afdækker alle hjørner, inden han vælger den helt rigtige løsning på en udfordring. Og så er Stig selvfølgelig ekspert i php, mysql og javascript  - så du ikke behøver at være det.

Charlotte Sand

Økonomi

Charlotte har mange hatte på hos DKM, da hun både er vores bogholder, controller og økonomichef. Med et stort smil, fokuseret blik og sin store erfaring står hun for alt fra månedsregnskaber, årsregnskab og bogholderi til løn og procesoptimering. Uanset, hvor travlt hun har, kan man altid få en frisk bemærkning fra Charlotte.

Reidun Dahl

Koordinator

Reidun er en uundværlig hjælp hos DKM. Hun sørger både for diverse praktiske opgaver i huset, er en haj til GDPR-reglerne, og så ringer hun rundt til vores kunder for at høre om tilfredsheden med deres hjemmeside og kalender. Reidun tager både imod ris og ros, og hun har et godt øre for at afdække eventuelle nye behov, som vi kan hjælpe med.

Kristina Wedel

studentermedhjælper

Kristina læser til daglig kristendom, kultur og kommunikation på diakonhøjskolen, og hos DKM er vi så heldige at have hende som studentermedhjælper. Med sit gode humør, sin tålmodighed og evne til at sætte sig hurtigt ind i kundens behov og ønsker, tager Kristina dig i hånden, hvis du har brug for hjælp

Sebastian Heegaard Andersen

Studentermedhjælper

Sebastian er studentermedhjælper på DKM, hvor han med fokus på kundebehov og -service giver en rolig og kvalitetsbevidst hånd med. Når Sebastian ikke hjælper DKM, studerer han Economics and Business Administration. 

Helmer Biseth

frivillig

Helmer er en frivillig og ven af huset, som der sættes stor pris på. Han hjælper til i dagligdagen, og er med til at alt glider som det skal - og ikke mindst sikrer han at der er latter og gode historier.

Kontakt