Statistikfunktion til hjemmesiden

Få tal på, hvor mange der har besøgt din hjemmeside - hver dag og hver måned direkte der, hvor du redigerer din hjemmeside med 3S-Besøgsstatistik. Statistikken på antal af besøg vises som en række diagrammer under menupunktet Dashboard i din backend. Oversigten giver dig bl.a. information om de besøger hjemmesiden via en computer eller en mobiltelefon.

Statistikken opsamler oplysningerne om de besøgende direkte fra samme sted som hjemmesiden. Oplysningerne, der indsamles om de besøgende anonymiseres og behandles efter GDPR-reglerne. Løsningen er derfor et godt alternativ til Google Analytics som redskabet til webstatistik, som mange ellers har været vant til at benytte. 3S-Besøgsstatistik er dog mere overskuelig, brugervenlig og tilgængelig samme sted, som du allerede redigerer hjemmesiden.

Yderligere information

Pris

Prisen for dette er 995 kr. inkl. moms / 796 kr. ekskl. moms, som er et engangsbeløb, der betales for, at vi sørger for opsætningen af dette til jeres hjemmeside. Den vil begynde at tracke statistik med det samme efter, at den er blevet sat op, hvor du så kan logge ind og følge med. Der er altså ikke noget årligt gebyr på dette, men blot et engangsbeløb for opsætningen. Herefter vil du kunne følge med på alt statistik inde i backend, samme sted, som du redigerer noget til hjemmesiden.

For mere information om statistikfunktionen til jeres hjemmeside må du endelig kontakte os på 87 40 37 03 eller support@dkm.dk

Bestil 3S-Besøgsstatistik her

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex