Gratis materialer til kirker

Det skal være nemt og overkommeligt for alle sogne at få godt og relevant indhold på hjemmesiden.

Du er velkommen til at bruge løs af materialerne herunder.

menu
support
søg
kontakt

Hvem var ham Jesus egentlig?

Nyt undervisningsmateriale, der fortæller i børnehøjde om, hvad vi ved om Jesus, og hvad man kan tro, og kobler viden og tro på en måde, så det bliver anvendeligt både i skoler, kirker og familier. Til indskoling og mellemtrin.

Snappers pinsefilm

To film fortæller om en af kirkens største og sværeste højtider, pinsen, i børnehøjde. Brug dem i indskolingen, i kirken eller hjemme i familien. Filmene er gratis for alle.

Om at miste

Når børn for første gang oplever et dødsfald, dukker der mange spørgsmål og tanker op. To nye film skal gør det lettere at tale med børn om at miste.

Snappers julefilm

Hvorfor holder vi egentlig stadig jul, når nu det er mere end 2000 år siden, at Jesus blev født? Og hvad har juletræer, marcipan, julepynt og gaver egentlig at gøre med Jesu fødsel? Disse 4 film med Snapper og præst Ulla Thorbjørn giver rig mulighed for gode snakke, i familien eller undervisningen, om julens traditioner og betydning.

Dåb

Dåbskommunikation, du kan bruge på din hjemmeside. Artikler, billeder, videoer og miniguide til god dåbskommunikation.

Vi lytter til Luther

Igennem 6 korte og spritnye film har du nu mulighed for at gå tilbage i historien og blive klogere på reformationen og dens betydning for vores samfund i dag. Med til filmene er et undervisningsmateriale, der giver konkrete ideer til undervisning, aktiviteter og forløb.

Snappers påskefilm

Hvorfor er det lige, vi fejrer påske? Og hvad har små nuttede kyllinger, påskeæg, gækkebreve og familiemiddage egentlig med kristendommen at gøre? Disse 4 film med Snapper og præst Andreas Christensen giver rig mulighed for gode snakke, i familien eller undervisningen, om påskens dage og traditioner.

Sigurds historier om at være til

Børn er verdensmestre i at stille spørgsmål. Nu er der hjælp at hente til gode snakke om de store ting i livet. I dette projekt tager Sigurd og Snapper fat i 10 af de helt store spørgsmål om bl.a. taknemlighed, retfærdighed, frygt og kærlighed.

Inspiration til babysalmesang

Babysalmesang er et populært arrangement i mange kirker. Men ny forskning viser, at man mange steder ikke formår at få det fulde ud af disse arrangementer. Dette projekt kommer med input til debat og fornyelse af babysalmesang

Velkommen til mit hjem

En række film og multimediefortællinger, der giver et indblik i, hvad Danmark er for et land, og hvor etnisk danske børn og flygtningebørn møder hinandens kultur

Fra konflikt til fællesskab

Respekt og fællesskab er udgangspunktet, når to unge går på opdagelse i deres egen og hinandens tro i anledning af 500-året for reformationen. Tag på roadtrip gennem kristendommens historie

Historier om verdens uretfærdighed

Sigurd, Snapper og Topper fortæller om 9 udviklingstemaer via deres møde med børn i Afrika og hverdagen i Danmark. Materialet bygger videre på det kendte univers med Sigurd og Snapper, og lægger op til en snak mellem børn og voksne i familier, skoler, organisationer og kirker.

Kontakt