Gratis materialer til kirker

Det skal være nemt, overkommeligt og muligt for alle sogne at få godt og relevant indhold på hjemmesiden. Brug gerne løs af vores materiale herunder.

menu
support
søg
kontakt

Vi lytter til Luther

Igennem 6 korte og spritnye film har du nu mulighed for at gå tilbage i historien og blive klogere på reformationen og dens betydning for vores samfund i dag. Med til filmene er et undervisningsmateriale, der giver konkrete ideer til undervisning, aktiviteter og forløb.

Snappers julefilm

Hvorfor holder vi egentlig stadig jul, når nu det er mere end 2000 år siden, at Jesus blev født? Og hvad har juletræer, marcipan, julepynt og gaver egentlig at gøre med Jesu fødsel? Disse 4 film med Snapper og præst Ulla Thorbjørn giver rig mulighed for gode snakke, i familien eller undervisningen, om julens traditioner og betydning.

Snappers påskefilm

Hvorfor er det lige, vi fejrer påske? Og hvad har små nuttede kyllinger, påskeæg, gækkebreve og familiemiddage egentlig med kristendommen at gøre? Disse 4 film med Snapper og præst Andreas Christensen giver rig mulighed for gode snakke, i familien eller undervisningen, om påskens dage og traditioner.

Dåb

De næste måneder arbejder vi på et projekt, der gerne skal komme alle sognehjemmesider til gode. Og til det har vi brug for din hjælp. Vi har nemlig brug for en masse tips om gode historier om dåb.

Kontakt