Sigurds historier om at være til

Børns spørgsmål til de store ting i livet

Sigurds historier om at være til er en dvd-boks med 10 programmer, hvor Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper ser på, hvad kristendommen betyder for os som mennesker med udgangspunkt i nogle af de eksistentielle følelser som kærlighed, uretfærdighed, tro og tvivl.

SE ALLE CASES Køb
menu
support
søg
kontakt

Skal man elske alle?

Hvordan ser Gud egentlig ud? Hvad er uretfærdighed? Børn er verdensmestre i at stille spørgsmål. De er heller ikke bange for at stille spørgsmål til de store ting i livet - og de forventer at få et svar. Derfor har DKM lavet Sigurds historier om at være til.

Sigurds historier om at være til er udviklet og produceret af DKM i et godt og tæt samarbejde med Sigurd Barrett. Ambitionen er at adressere nogle af alle livets store spørgsmål i børnehøjde. Derfor er omdrejningspunkt en række dagligdags hændelser og begivenheder, som Sigurd og Snapper snakker om, så børn og deres voksne med udgangspunkt i filmene kan få deres egen snak om, hvad de egentlig selv mener, tænker og tror på.

Følg Sigurd og Snapper på Facebook


 

Børn og familier

Vi har skabt et univers, hvor forældre og andre voksne omkring børnene får værktøjer til at tale med børn om livets store spørgsmål. Materialet bygger videre på Sigurd fortæller Bibelhistorier (2010) og er en forgænger for Historier om verdens uretfærdighed (2015).
 
Se meget mere under vores tema om Børn og familier

Tak for støtten

Projektet har kun været muligt at realisere, fordi en række fonde, stiftsråd og medlemmer af DKM's støtteforening har valgt at støtte projektet. Tak for det!

“Er det så min skyld, de sulter nede i Afrika?

Er det min skyld, bar’ fordi jeg er mæt?

Hvis det er min skyld, at de ikke får den mad, de skal ha’,

ja, så er livet godt nok ikke let!”

Fra sangen: "Er det min skyld?"

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex