Hvem var ham Jesus egentlig?

Nyt gratis undervisningsmateriale skaber udgangspunkt for at tale om, hvem Jesus egentlig var. Filmene fortæller i børnehøjde om, hvad vi ved om Jesus, og hvad man kan tro, og kobler viden og tro på en måde, så det bliver anvendeligt i skoler, kirker og familier.

Nysgerrigheden er udgangspunktet, når tøjdyrene Snapper og Topper i den nye film til børn, og pigen Inge i den nye film til tweens, tager rundt for at blive klogere på, hvem Jesus egentlig var. Hvem var den mand, der gik rundt på jorden for 2000 år siden? Hvorfor døde fortællingen om ham ikke sammen med ham, og hvordan nåede den helt herop til Danmark? Hvad sagde og gjorde Jesus, så ca. 2 mia. mennesker i dag er kristne? Hvordan så han mon ud? Og er der forskel på den historiske Jesus og den Jesus, man kan læse om i Bibelen?

De to film er målrettet henholdsvis indskolingen (6-9 år) og mellemtrinnet (10-13 år) og kan bruges både i skoler, kirker og familier. Hvis man har minikonfirmander, kan begge film bruges. Så vælger man bare den, der passer bedst til den gruppe børn, man har.

Begge film beskæftiger sig både med den historiske Jesus og den Jesus, som kristne tror på. 

Hjælp og kontakt

Hvis du har spørgsmål til projektet, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring eller skriv til:

Projektleder Søren Johan
sj@dkm.dk - tlf. 21 72 17 09

Projektleder Rikke Bøgh
rb@dkm.dk - tlf. 87 40 37 05

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex