Varmestyring

Tillægsprodukt til Medarbeideren

Du kender det sikkert. Kirkens lokaler bruges ikke så tit. Når der engang imellem er booket et lokale, er det derfor ret koldt, og man skal huske at få sat varme på, inden lokalet skal bruges. Det kan være tidskrævende og et irritationsmoment at huske, men det behøves slet ikke være så kompliceret. Med varmestyring integreret i Medarbeideren vil de bookede lokaler have den rigtige temperatur på det rigtige tidspunkt uden, at du skal tænke over det. På den måde kan du:

  • spare omkostninger på unødvendig opvarmning
     
  • blive mere miljøvenlig - og opnå bæredygtighedsmål
     
  • spare medarbejdertid


For at det kan lade sig gøre, skal man have installeret et varmestyringssystem i kirken, som Medarbeideren taler med. Dette system forholder sig til udetemperaturen og beregner endda, hvornår varmen i lokalet skal tændes for at opnå den korrekte temperatur til det ønskede tidspunkt.

Flytter du en aftale til et andet tidspunkt eller et andet lokale, vil varmebookingen følge aftalen, så det rigtige lokale er varmt på det rigtige tidspunkt. Og aflyser du en aftale, aflyses varmebookingen automatisk.

Pris for varmestyring som tillægsprodukt til Medarbeideren: 2.500 kr. inkl. moms pr. år.

 

Varmestyringsleverandør

For at varmestyringen fungerer, skal den leverandør du har til varmestyring sørge for, at systemet kan tale sammen med den information, Medarbeideren leverer. Det kræver derfor, at du får din leverandør af varmestyring til at sørge denne del. Den tekniske dialog om opsætningen tager vi os af, - så længe I sørger for at formidle kontakten til din leverandør.

DKM har bl.a. lavet varmestyring i samarbejde med Econ/NRGI og Fyns Energiteknik. 


For mere information om varmestyring kontakt Rikke på rk@dkm.dk eller 87 40 37 04.

 

Læs mere om medarbeideren

Et kalendersystem, som er designet specielt til kirker, og som er den mest udbredte kirkekalender i Norden. Læs mere her.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt