Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen

Snapper og Topper går på opdagelse i kristendommen består af fire film. Projektet er målrettet børn i indskolingsalderen i skoler, kirker, organisationer og familier. Projektets film er frit tilgængelige for alle interesserede.

I de fire film undersøger tøjdyrene Snapper og Topper, sammen med deres præst Annette Molin Brautsch og en masse børn, ordene/begreberne: næstekærlighed, tilgivelse, synd og tro.

Kristendommen er fyldt med mærkelige og svære ord, som mange af os ikke helt ved, hvad egentlig betyder. Ord, som lyder ret mystiske i børneører, og som kan være svære at forstå uanset alder. Ord som næstekærlighed, tilgivelse, synd og tro. Børn er heldigvis verdensmestre i at stille spørgsmål til ting, de ikke forstår. Men det kan være svært som voksen midt i aftenens madlavning eller på vej ud ad døren om morgenen at give et fyldestgørende svar, som barnet kan forstå, og som samtidig er brugbart i forhold til hans eller hendes hverdag og virkelighed. Især hvis det er begreber, man måske også selv har svært ved helt at begribe og sætte ord på.

Tøjdyrene stiller spørgsmål på alle børns vegne, som deres præst Annette besvarer og perspektiverer i børnehøjde, ved at bruge egne og alle børns erfaringer.

Projektet er støttet af Y's Men's klubber og sogne i Danmark.

Næstekærlighed

Tilgivelse

Skyld

Tro

menu
support
søg
kontakt
Kontakt