Systemet bagved: TYPO3 som CMS

Hos DKM er vi specialister i TYPO3 og har mange års erfaring med udvikling, hosting og vedligeholdelse af TYPO3-løsninger.

Hvad er TYPO3

TYPO3 er et Open Source CMS (Content Management System), hvilket betyder, at det er gratis at bruge, licensfrit og at det løbende vedligeholdes og videreudvikles af erfarne udviklere fra hele verden. TYPO3 blev startet i 1998 af den danske programmør Kasper Skårhøj og er i dag sammen med WordPress blandt de to mest brugte Open Source CMS'er i organisationer verden over. Vi bruger TYPO3 som fundament til langt de fleste af vores webløsninger til både organisationer, skoler og kirker. Det gør vi, fordi det er vores klare vurdering, at TYPO3 er det CMS, der giver vores kunder det bedste samspil mellem kvalitet, sikkerhed, fleksibilitet, pris og muligheder.

Fordele ved TYPO3 CMS

Høj performance/hastighed

Hastighed er en vigtig faktor for brugeroplevelsen (User Experience) på en hjemmeside, og ringe hastighed er en af de hyppigste grunde til, at en bruger forlader et website. I en nylig undersøgelse fra 2018 af en række forskellige CMS’er ligger TYPO3 i toppen målt på performance. Læs mere om undersøgelsen

Bedste CMS til multisite- og multilanguage-løsninger

TYPO3 er et af de meste velegnede CMS’er til at håndtere multisite- og multilanguage-løsninger (flersprogede websites). Multisite-funktionaliteten giver fleksibiliteten i både at have den overordnede organisations hjemmeside og den nære lokalafdeling/underorganisation i én løsning, men med individuelle sites med hver sine domænenavne. En multisiteløsning medvirker samtidigt til, at prisen for den enkelte hjemmeside holdes lav. Se f.eks. KFUM’s Sociale Arbejde, som er et eksempel på en multisiteløsning.

Gode muligheder for brugerstyring og -rettigheder

TYPO3 har avancerede muligheder for brugerstyring og er velegnet til sites med mange forskellige brugere og rettighedsniveauer samt brugerdeling på tværs af multisites.

Høj sikkerhed

TYPO3 opdateres og videreudvikles konstant af dygtige udviklere fra hele verden. Det sikrer et moderne CMS med stort fokus på sikkerhed og løbende sikkerhedsopdateringer til systemet.

Brugervenlighed og logisk struktur

Brugervenlighed er prioriteret højt i TYPO3, og har gennemgået store forandringer siden den første version af TYPO3 så dagens lys i 1998. I de nyere versioner møder man en moderne brugergrænseflade med ikoner, der er nemme at afkode, og en logisk struktur, der gør det nemt for webredaktører at navigere rundt mellem frontend og backend og finde netop de indstillinger og redigeringsmuligheder, der skal bruges.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex