Fra konflikt til fællesskab

Fra ide til udvikling af fælles projekt

 

Foreningen af katolske skoler i Danmark henvendte sig med et ønske. De ville gerne sætte fokus på fællesskab frem for konflikt i forbindelse med 500-året for reformationen. Målgruppen skulle være unge. Det blev til et fælles projekt og 3 undervisningsfilm til udskolingen og konfirmander.

Læs mere om projektet her

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Vi har stor erfaring i at arbejde med unge
som formidlere til andre unge.

Både projektudvikling og fundraising er foregået i et samarbejde mellem Foreningen af katolske skoler i Danmark og DKM. Vi har stået for produktion af filmene, og Foreningen af katolske skoler i Danmark har efterfølgende selv stået for at udvikle undervisningsmateriale og udbrede projektet.

Når man som her sætter sig for at fortælle om 2000 års kirkehistorie, om reformationen og om europæiske krige mellem katolikker og protestanter, så det bliver spændende og relevant for 13-15-årige. Og endda vil trække paralleller til nutiden, unges tro og respekten for andres tro, kræver det både høj faglighed, stort overblik, og en lille smule naivitet. Vi brænder for at gøre kompliceret indhold lettilgængeligt og relevant for en specifik målgruppe.

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt