Vi lytter til Luther

Reformationen formidlet for børn

Vi lytter til Luther er et af vores bidrag til Reformationsåret 2017. Omdrejningspunktet for os er at formidle en vigtig del af vores kirke- og kulturhistorie i børnehøjde, denne gang Reformationen. Sammen med Sigurd Barrett, Viborg Kommune, Viborg Stift og animationsfirmaet Tumblehead har vi derfor udviklet en række film, som formidler Reformationens betydning for os i dag. Alt sammen i børnehøjde.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Materialer og film kan hentes her

Vi lytter til Luther er udviklet som undervisningsmateriale og består af de 6 film, musik og sange samt undervisningsvejledning til lærere og andre formidlere, som gerne vil sætte Reformationen på skemaet.

Læs mere om projektet her

Sigurd Barrett og DKM har et langt og godt samarbejde omkring formidling af komplicerede emner til børn. Fx Historier om verdens uretfærdighed, Sigurds historier om at være til og Sigurd fortæller bibelhistorier, der  bliver brugt af mange børn og deres voksne i skoler, børne- og ungdomsorganisationer, kirker og familier. Projekter som disse bliver gjort mulige med støtte fra fonde, organisationer og ministerier.
Læs mere om DKM’s fondsstøttede projekter her.

Følg også Sigurd og Snapper på Facebook

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt