Business College Syd

Drift, udvikling, opdatering, opgradering og hosting og webtilgængelighed

Business College Syd er som erhvervsskole hjem for en vifte af uddannelser. Samarbejdet mellem BC Syd og DKM opstod, da skolen var på udkig efter en ny hjemmesideleverandør, der skulle stå for hosting og løbende drift og videreudvikling af deres Typo3-hjemmesider: BCsyd.dk og blaagym.dk, Det Blå Gymnasium. Med løbende sparring, udvikling og support via en fordelagtig klippekortsløsning har BC Syd stabilitet og viden om, at deres it-løsning er i trygge hænder.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Intuitivt brugerflow

Da BC Syds tidligere kursusfunktionalitet var nået til et punkt, hvor der var behov for en opdatering og fornyelse, bad de DKM om hjælp til at ny-udvikle et simplere kursusmodul, der skulle være både nemt at vedligeholde og langtidsholdbart. Fokus var på funktionen og brugervenligheden (et intuitivt brugerflow) – herunder en billedbåret og overskuelig landingpage sammen med en velstruktureret liste- og detaljevisning og naturligvis en tilmeldingsformular. Kursusmodulet tager på den måde brugerne i hånden frem mod det indhold, de søger, og en lettilgængelig kursustilmelding.

Design og webtilgængelighed

Med øje for UX justerede og strammede vi op på wireframen og startede webdesign-processen. Efterfølgende blev det nye design implementeret på deres eksisterende hjemmeside. Udover den nydesignede forside, indebar løsningen også en ny menu, top og bund til alle sider på hjemmesiden. Sidst men ikke mindst har vi også optimeret sitet, så det nu lever op til de tekniske og designmæssige kriterier inden for webtilgængelighed.

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex