Kirkehjemmeside

Med en 3S kirkehjemmeside, Sogne Side System, får du en fleksibel hjemmesideskabelon, som er nem at anvende og giver en god brugeroplevelse af kirkens hjemmeside.

Hjemmesiden

  • Responsiv hjemmeside - tilpasser sig automatisk til mobiler og tablets

  • Fleksibel skabelon - grafisk og opbygningsmæssigt

  • Integration til sogn.dk

  • Automatisk opdateret kalendervisning - med mulighed for opdeling efter kategori

  • Billedslider

  • Værktøj til mail-formularer

  • Deling til sociale medier - Facebook, Twitter etc.

  • Afspilning af video og lydfiler

  • Mulighed for integration: YouTube, Mailchimp nyhedsbrev, Google Analytics, Soundcloud, Instagram, Facebook-feed etc.

Intranet

Til hjemmesiden er der et integreret intranet. Det betyder, at du frit kan oprette grupper, hvor brugerne kan logge ind direkte fra hjemmesiden og dele indhold, dokumenter og billeder.

Formularer

Med vores nyttige formularværktøj har du mulighed for at oprette mail-formularer på hjemmesiden. Brug dem eks. til beskeder eller spørgsmål til kirkekontoret, tilmeldinger til sommerudflugten eller til efterårets babysalmesangshold.

Bruger du KaBoo-kalendersystem kan du desuden oprette formularer, som samler tilmeldingerne direkte i en gruppe i kalenderens kontaktmodul. På den måde bliver det nemt og overskueligt at håndtere personer, kontaktinformation og tilmeldinger.

Domænehåndtering (tilvalg)

Den webadresse du gerne vil have, at din hjemmeside skal findes på, kaldes et domæne.

Måske ønsker du kun et enkelt domæne, fx www.dinkirke.dk. Måske ønsker du flere forskellige, som peger ind på den samme hjemmeside - fx www.dinkirke.dk, www.din-kirke.dk og www.den-anden-kirke-i-sognet.dk.

Vi sørger for, at uanset hvilken af disse adresser brugeren taster, så ender vedkommende på netop din hjemmeside.

Pris: 195 kr. årligt - inkl. moms

Bestil domænehåndtering

Nyhedsbrev

Sender du nyhedsbreve ud? Mailchimp er den mest anvendte tjeneste til nyhedsbreve, og ikke uden grund. Det er nemt at anvende, vises flot på alle enheder og browsere, og giver dig god statistik over, hvem der åbner og klikker på dine nyhedsbreve. Vi hjælper dig med at koble dit nyhedsbrev sammen med hjemmesiden, så man let kan tilmelde sig derfra.

Læs mere om nyhedsbreve - og husk, at vi også tilbyder design af nyhedsbrev eller og nyhedsbrevskursus hvis du er klar til selv at smøge ærmerne op. Hvad kan vi hjælpe dig med?

Klippekort til redigering af hjemmeside

Flere og flere vælger at få os til at opdatere og vedligeholde deres hjemmeside. De sender bare tekster og billeder til os, og så tager vi os af alt det tekniske med at lægge indholdet ind på hjemmesiden.
Læs mere

menu
support
søg
kontakt
Kontakt