Bookingsystemer til kirker

Tilmelding til gudstjenester og arrangementer

Skal folk kunne tilmelde sig gudstjenester og større arrangementer i jeres kirke? Så er der hele to forskellige muligheder for det:

  • Har I abonnement på kalendersystemet Medarbeideren, så kan I bruge booking-modulet, kaldet Gruppetilmelding.
  • Har I en 3S-hjemmeside, men ikke abonnement på Medarbeideren, så har I i stedet mulighed for at tilføje funktionen 3S Booking til jeres hjemmeside. 

Både Medarbeideren og 3S Booking er booking-løsninger, hvor folk let kan booke plads til en gudstjeneste eller et arrangement via jeres hjemmeside. De har stort set de samme funktioner, som dog opsættes forskelligt.

Nedenfor kan I læse mere om henholdsvis Medarbeideren og 3S Booking.

Medarbeideren

Hvis I har abonnement på kalendersystemet Medarbeideren, så har I allerede booking-modulet kaldet Gruppetilmelding. I vores trin for trin-guide kan I læse, hvordan I opretter tilmeldingen. I kan også ringe til vores support på 87 40 37 03 - vi sidder klar til at hjælpe jer. 

Se nogle af funktionerne i Medarbeiderens Gruppetilmelding nedenfor. 

3S Booking lever fuldt ud op til databeskyttelsesreglerne (GDPR) og DKM’s forhåndsgodkendte databehandleraftale med Folkekirkens IT.

3S Booking

3S Booking er ligesom Gruppetilmeldingen i Medarbeideren et booking-system, hvor folk let kan booke plads til en gudstjeneste eller et arrangement. 3S Booking kan tilknyttes jeres eksisterende 3S-hjemmeside og vil være gratis at bruge i en begrænset periode. I slipper altså for at købe et nyt system, og der er naturligvis ingen automatisk opkrævning ved udløb af perioden for fri afbenyttelse.

Se nogle af funktionerne i 3S Booking nedenfor. 

3S Booking lever fuldt ud op til databeskyttelsesreglerne (GDPR) og DKM’s forhåndsgodkendte databehandleraftale med Folkekirkens IT.

menu
support
søg
kontakt
Kontakt
faux rolex