Facebook - Lær at bruge kirkens sociale medier

Lær at arbejde professionelt med Facebook

Vær tilstede der, hvor brugerne er - Facebook er kommet for at blive, og det er fortsat det største sociale medie blandt danskerne.

Der findes mange gode grunde til, at mediet er så populært. Det er et effektivt redskab til at nå ud med et budskab til mange mennesker og en specifik målgruppe, når det anvendes mest hensigtsmæssigt. 

Vi guider dig igennem, hvordan Facebook fungerer som medie, hvilke spilleregler, der knytter sig hertil, og hvordan du får mest mulig succes med at genere trafik imellem dine digitale platforme og øge både synlighed og kendskab på det sociale medie.  

Dagens indhold og niveauet vil blive tilpasset kursisternes erfaringer med Facebook og de sociale medier generelt. Eksempler på indhold er:

  • Sådan bruger du de sociale medier i jeres arbejde. Få hjælp til at vælge den rigtige strategi. Vi taler om det særlige ved kommunikationen via sociale medier, og om hvordan du vælger medie og målgruppe.
  • Lær at bygge en Facebookside op, der sender de rette signaler. Vi taler om indhold i form af tekst, billeder, design og jeres profil udadtil.
  • Tips & tricks - Sådan finder du på indhold, der får folk til at blive. Statusopdateringer, fotoalbums, begivenheder, konkurrencer (regler) m.m. Hvad virker, og hvad virker ikke?
  • Markedsføring: Sådan når du ud til målgruppen. Få tips til, hvordan du får folk til at klikke "synes godt om”, kommentere og dele jeres opslag.
  • Kom videre med Facebook og få det integreret i hverdagen så I når jeres mål: Giv Facebooksiden et unikt design, planlæg jeres statusopdateringer og annoncering, udfyld sidens oplysninger, opret begivenheder m.m.
  • Sådan skaber du sammenhæng og synergi mellem Facebookside og hjemmeside – led hjemmesidetrafik til Facebook og omvendt.


På kurset vil vi som udgangspunkt arbejde med Facebooksider frem for de lukkede Facebookgrupper.
 

Praktisk info

I Århus afholdes kurset i vores egne lokaler: Johannes Ewalds Vej 42, 8230 Åbyhøj.

I København afholdes kurser på Vartov: Farvergade 27, 1463 København K. Ift. parkering henviser vi til parkeringskælderen ved Industriens Hus.

Tidsrum: kl. 10-15.00, check-in 15 minutter før.

Pris 5.495 kr. inkl. moms
Beløbet inkluderer fuld forplejning og kursusmateriale.
Ved afbud mindre end 15 dage før kursusdatoen faktureres 50% af kursets pris.

Medbring computer med internetadgang

Vi sender dig en påmindelse på mail senest 7 dage før kursusstart.
Og vi fakturerer først efter endt kursus.

Se de forskellige datoer og tilmeld dig her

 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt