Samvirkende Menighedsplejer

Visuel identitet, hjemmeside og nyhedsbrev som grundsten i fremtidig kommunikation

Samvirkende Menighedsplejer er en folkekirkelig sognediakonal landsorganisation, som har til formål at støtte menighedsdiakonien i Danmark - herunder det frivillige sociale arbejde (f.eks. via feriehjælp, julehjælp eller Besøgstjenesten).

Inden vi mødte organisationen, stod de med et konkret behov for en ny hjemmeside og samarbejdspartner, der kunne hjælpe dem med at løfte deres ønsker og drømme til den fremtidige kommunikation. Det skulle gerne være sammen med en partner, der samtidigt kunne tilbyde alle kommunikationsydelserne samlet under ét tag. 

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

IND TIL KERNEN

DKM og Samvirkende Menighedsplejer søsatte derfor et spændende samarbejde, der begyndte med afholdelsen af en hjemmeside-workshop. Her fik vi i fællesskab defineret og prioriteret mål, målgrupper, budskaber, digitale brugerrejser (UX) og fundet ind til kernen af organisationens særkende (værdiafkodningen). Alt sammen mundede de mange gode overvejelser ud i råskitser over hjemmesiden (wireframing) og en ny informationsarkitektur, inden dagen var omme.

”Vi føler, at vi er blevet holdt i hånden hele vejen. DKM har så mange kompetencer i huset, og det har været en kæmpe hjælp. Vi synes, at vi har fået et meget fleksibelt hjemmesidesystem, som er let at arbejde i, og hvor det er muligt at opsætte siderne forskelligt. Ift. økonomien, så har DKM overholdt alle aftaler, og der er blevet informeret tydeligt undervejs – for det meste med svar på mails samme dag. Her har der været fuldstændig rene linjer. Jeg har kun roser.”

Vigtig indsigt

Den første indsats blev stærkt efterfulgt af en Indholds- og SEO workshop, som skulle klæde personalet på til det redaktionelle arbejde med hjemmesiden, og give dem indsigt i, hvad Google sætter pris på, hvordan vi skaber søgemaskineoptimering (sikrer synligheden online) og skriver godt SEO-venligt webindhold.

Vi udtrykker essensen

Resultatet blev en ny og moderne 3S-hjemmesideløsning, som de siden har kunnet glæde sig over at dele med resten af verden. Fokus har bl.a. været på at skabe et unikt webdesign, der på stærk og overskuelig vis udtrykker essensen af, hvem de er, og gør det nemt for alle deres typer af brugere at finde svar på lige netop det, de søger.

”Noget af det bedste i processen har været, at der var én tovholder, i form af DKM’s projektleder, som har haft overblikket hele forløbet igennem og været en rigtig god sparringspartner løbende, så der ikke på noget tidspunkt har været noget at ’stresse’ over.”
- Mette Møbjerg Madsen, Generalsekretær Samvirkende Menighedsplejer

Det lavede vi

Hjemmeside-workshop

Udvikling af informationsarkitektur (inkl. UX-analyse)

Udvikling af visuel identitet og webdesign

3S Hjemmeside

Hosting og fri support

Kursus i tekst- og indholdsproduktion

SEO-rådgivning og sparringspartner

Udvikling af nyhedsbrevsdesign

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex