Inspirationsmateriale: Nysgerrig Folkekirke

Designkoncept, illustrationer, layout og opsætning, tekstkorrektur og trykhåndtering

Hvordan finder folkekirken sin plads i en moderne bys hektiske hverdag, som er i konstant bevægelse? Hvor placerer den sig midt imellem villaer, boligblokke og vældet af muligheder og tilbud? Det har Aarhus Stift, i samarbejde med provstier og menighedsråd, undersøgt nærmere ved at føre samtaler med og udspurgt dem, som det hele handler om: beboerne i og omkring byen i hastig udvikling.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Et inspirationshæfte med en overskuelig manual

Undersøgelsen er nu afsluttet, og erfaringerne fra samtalerne og undersøgelsen har dannet baggrund for et inspirationshæfte med en overskuelig manual til menighedsråd og præster, der gerne selv vil starte samtalen op. Dette inspirationsmateriale er designet og illustreret af DKM, som ligeledes har forestået korrekturrunder og trykhåndtering.

Budskabet visualiseres

I materialet har DKM arbejdet med at visualisere rapportens budskab med små illustrationer, der understøtter teksten. Til at forene de bløde og runde illustrationer er der lavet skarp optrykt grafik, i form af cirkler og streger, der skal symbolisere satellitter - dvs. de små byer uden for de store, og sammenhængen mellem dem. Farveholdningen er varm og klassisk, men stadig med tyngde og seriøsitet.

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex