100 siders reformationsfejring

Præsidiet for reformationsjubilæets afrapportering

I 2017 fejrede hele Danmark 500-året for reformationen gennem en mangfoldighed af aktiviteter.

Præsidiet for Reformationsjubilæets vision var, at danskernes viden om reformationen og dens betydning for det danske samfunds udvikling økonomisk, politisk og kulturelt skulle være mere grundfæstet efter 2017.

DKM hjalp præsidiet med at udarbejde en afsluttende rapport med dokumentation og fakta om arbejdet og de mange aktiviteter, der blev afviklet i forbindelse med jubilæumsåret.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Designproces og stil

Vi startede med at udarbejde et designkoncept, som blev præsenteret for præsidiet. Med udgangspunkt i præsidiets logo tilføjede vi en let og afdæmpet farveskala og anvendte samme skrifttype, som blev anvendt på Luther2017.dk, den officielle hjemmeside for reformationsfejringen.

Som grafisk virkemiddel byder rapporten på stilistiske gengivelser af logoet i form af streger og grafik som baggrundsskabende elementer undervejs på de mange sider. De overordnede toner er varme og litterære med kunstneriske strøg. Vi gik efter at ramme et spændingspunkt imellem kultur og litteratur og undgå, at udtrykket hverken blev for kedeligt eller for smart.


DKM forestod desuden al kontakt og formidling til trykkeri.

 

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex