Konkurrencevinder: Visuelt udtryk til Aprilfestival 2019

Verdens største teaterfestival for børn og unge

Dansk teater for børn og unge har et velfortjent internationalt ry for at være af særdeles høj kvalitet, og teaterfolk fra mange lande deltager i Aprilfestival.

Festivalen er en årlig begivenhed arrangeret af Teatercentrum, Kulturministeriet og varierende værtskommuner. Hvert år udskrives en konkurrence for at bestemme næste festivals visuelle udtryk.

Vi på DKM er stolte af at stå bag de grafiske løjer i 2019, hvor Hjørring Kommune er vært. Vores grafiske designer skabte et finurligt og festligt bidrag, som trak en flot førsteplads hjem i designkonkurrencen.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Ligefrem og legende

Udtrykket er skabt ud fra en let og legende tilgang, som lever op til konkurrencens kriterier om, at teater, musik, børn, unge, sjov og ballade skulle være stærke signaler i kommunikationen. 

Festivalens frivillige kan let bruge forskellige delelementer fra udtrykket i festivalprogrammer, på billetter, bannere osv. De små illustrationer kan nemt skilles ad fra den store helhed. På den måde fungerer alle elementerne som små livlige byggeklodser.


Velkommen til en legeplads fuld af fjollede dyr, hatte og masker,
skøre grimasser og store smil!

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt