Mindre hjemmesider

Få en brugervenlig, responsiv hjemmeside, der ikke vælter budgettet

Vi ved, hvordan det er at arbejde med begrænsede budgetter til kommunikation og markedsføring. Derfor har vi udviklet en responsiv hjemmesideskabelon, som er målrettet små og mellemstore organisationer. Vi synes nemlig, det er vigtigt, at alle har mulighed for at få en god og brugervenlig hjemmeside, som er tilpasset brugernes behov, som er både mobil- og søgemaskineoptimeret og som giver adgang til fri support og hosting.

Det er en skabelonbaseret løsning, der selvfølgelig er responsiv og kommer med en lang række funktioner, som ikke koster ekstra.

Gratis hosting og support

Gratis support og hosting er del af pakken. Vi ved, hvordan virkeligheden ser ud, når man ikke har afsat en masse ressourcer til kommunikation og opdatering af hjemmeside. Så skal det være nemt og frem for alt billigt at få hjælp.

Referencer

Mange forskellige har allerede benyttet sig af skabelonløsningen. Se en række referencer her:

Debat med mening

www.amatørkultur.dk

Tour de Kerteminde

Teologi for Lægfolk

Danmission Genbrugsland

Kirkens Korshærs Genbrug

Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde

Ungdomspræsteriet

www.skolekirke-nvf.dk

Tilkøbsmuligheder

Vi møder selvfølgelig også organisationer, som har behov for tilpasninger til skabelonen, og så tager vi en god snak om det. Derudover har vi på forhånd sammensat en række pakker på de mest efterspurgte tilkøbsmuligheder, nemlig:

 

 

 

menu
support
søg
kontakt
Kontakt