Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole

Alle kommunikationsopgaver under ét tag

VGE - Vardeegnens Gymnasieforberedende Efterskole - efterspurgte en ny hjemmesideleverandør, som kunne give dem tryghed og professionalisme, alle kommunikationsydelser samlet under et tag, support af høj kvalitet og fleksibiliteten i at kunne handle hurtigt på indkommende opgaver efter behov. DKM varetager nu en bred vifte af opgaver for VGE: hjemmeside og sociale medier, annoncering, grafiske materialer etc. - og de har fået ro i maven, velvidende at deres kommunikation er i trygge hænder.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Bredt samarbejde

Indledningsvist blev der afholdt en hjemmeside-workshop med gennemgang af blandt andet primære målgrupper, hovedbudskaber, værdier og UX-analyse - den digitale brugerrejser. Konklusionerne fra workshoppen blev således baggrunden for udviklingen af en ny informationsarkitektur og et lækkert, brugervenligt og langtidsholdbart webdesign til brug på deres hjemmeside.

- Alt sammen har det været med til at give efterskolen et digitalt ansigt udadtil, som afspejler lige netop VGE’s værdier, særpræg, identitet og deres faglige og sociale tilbud til eleverne.  

I et tæt samarbejde efterspurgte VGE også hjælp til at øge deres digitale indsats og synlighed online – hele (skole)året rundt. DKM kører nu efterskolens kampagne-annoncering løbende på de sociale medier og på Google, og sikrer, at de effektivt når ud til de målgrupper, de gerne vil ramme. Ikke mindst at trafikken bliver genereret mest hensigtsmæssigt mellem efterskolens digitale platforme. 

Leverancer

Redesign (hjemmesideworkshop, UX-analyse, informationsarkitektur og webdesign)

Hosting

Klippekort (til løbende vedligehold og support)

Tekniske opgraderinger

Sikkerhedsopdateringer

Grafisk design (digitale og trykte annoncer)

SEO/SEM

Google Ads

Facebook og Instagram annoncering

”Problemfri, gnidningsfrit, gennemsigtighed, kompetent og seriøst er nogle af de nøgleord, der falder mig ind. DKM er tilpas professionelle og nede på jorden, og så rummer de en god blanding af tekniske kompetencer og kommunikationsdelen. DKM er altid meget imødekommende og meget naturlige. Og når det kommer til det tekniske, er der ingen tvivl om, at DKM kan det, der skal til. Vi får det, vi skal, på alle platforme, og så har projektstyringen været god.”
SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex