Folkekirke og Religionsmøde

WORKSHOP OG GRAFISK PROFIL

Folkekirke og Religionsmøde vil styrke folkekirkens møde med andre religioner og livstydninger i Danmark. Med en workshop og design af grafisk profil hos DKM blev der stillet skarpt på deres identitet, værdier og de udfordringer, der følger med det særlige spændingsfelt, de arbejder i - med folkekirken som grundlag og religionsmødet i fokus.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Visuel identitet

Designet skulle kommunikere faglighed og kvalitet. Det skulle være stilistisk og moderne, men med kant, kreativitet og udgangspunkt i grafiske elementer. Designet skulle rumme både deres selvstændighed og identitet som en del af folkekirken og samtidigt kunne anvendes i situationer, som kræver en vis grad af neutralitet.

Indhold i den grafiske pakke

Designet blev implementeret i en pakke med færdige skabeloner - klar til brug og lette at anvende:

Logo
Brevpapir
E-mailsignatur
Skabeloner til Word og PowerPoint
Designmanual

Layout til magasin og årsberetning
Roll-up

Større sammenhæng + øget effektivitet

Den grafiske designpakke gør det let at skabe flotte og professionelle kommunikationsmaterialer. Skabelonerne er brugervenlige og lige til at gå til for både medarbejdere og de mange frivillige.

De sparer tid, fordi designet og opsætning allerede er defineret. Man bevarer den røde tråd og ensartetheden, selv om der er mange forskellige hænder, der producerer indhold. 

De skaber et professionelt og fagligt udtryk på tværs af flyers, e-mails og præsentationer og andre kommunikationsmaterialer.

Kort sagt: Mindre tidsforbrug. Mere sammenhængende kommunikation. Større slagkraft.

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt
faux rolex