Stærkt værdifællesskab – sammen og hver for sig

Workshop, hovedside og lokalsider til Danske Diakonhjem

Danske Diakonhjem er en non-profit organisation af lokale plejehjem, hospicer og bofællesskaber med solide værdier. De har fået en hjemmeside, som samler hovedorganisationen og de lokale enheder i én skabelonløsning. Derudover har de også fået en række film, der formidler det, det hele handler om: Mennesker, omsorg og nærvær.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Workshop

Godt begyndt er halvt fuldent. Derfor startede vi med at stille skarpt. Hvad er formålet? Hvem er målgrupperne? Hvordan sørger vi for at imødekomme deres forskellige informationsbehov? Vi talte også om Danske Diakonhjems stærke værdisæt. Her står omsorg, rummelighed og nærvær skulder om skulder med engagement, erfaring, styrke og moderne plejehjemsdrift. Værdier, der skulle afspejles i hjemmesideløsningens opbygning, indhold og samlede udtryk.

"Procesmæssigt virkede brugerundersøgelsen godt, og vi kunne med det samme genkende os selv i det design, der blev udarbejdet. Designet og den nye hjemmeside viser Danske Diakonhjems tilgang til omsorg og pleje. Det er enkelt og overskueligt, men emmer stadig af identitet, fordi det formidler vores værdier på en meget fin måde."

Nanna, Danske Diakonhjem

Responsive hjemmesider

I både design og teknisk udvikling var brugervenligheden i fokus. De enkelte plejehjem er nemme at finde frem til gennem fx søgefunktionen og danmarkskortet med kontaktoplysninger.

Hele løsningen er naturligvis pakket ind i et responsivt design, så hjemmesiderne er nemme at overskue og klikke rundt i - uanset om man besøger siden på mobiltelefon, tablet eller computer.

Lokalsider

Hvert enkelt hjem har sin egen hjemmeside med mulighed for selv at lægge indhold ind på siden. Fra alle lokalsider er der knyttet bånd direkte til hovedsiden, som bl.a. gør det nemt at vise nyheder fra diakonhjem.dk på de lokale sider. På den måde kan det enkelte hjem tilpasse sin hjemmesiden til de specifikke behov og de ressourcer, der er til rådighed til vedligeholdelse.

"Ved DKM føler vi os hjemme. De kender organisationer som vores, og er et skridt foran, fordi de på forhånd ved, hvad det handler om, når man arbejder, som vi gør"

- Nanna, Danske Diakonhjem

Film

Vi har udviklet og produceret en række film, som viser ældre mennesker, der har brug for hjælp i hjemmet og får besøg af et nærværende, imødekommende og varmt personale. Der blev også udviklet radiospots. Hjemmepleje på en ny måde. Hjemmepleje med en holdning til omsorg.

Film og spots blev anvendt til annoncering, på hjemmeside og til formidling af organisationens værdier og arbejde. 

Se filmene her

Kurser og undervisning

"DKM arbejder meget professionelt. Alle aftaler blev overholdt, og alt blev leveret til tiden". 

- Nanna, Danske Diakonhjem

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt