Gratis webinar: Styrk kirkens kommunikation og administration med digitale værktøjer

Danmarks Kirkelige Mediecenter er sat i verden for at hjælpe jer kirker med jeres kommunikation. Vi forstår jeres behov, jeres hverdag og måden, I arbejder på. Derfor ved vi, at det er afgørende at spare tid, hvor det er muligt, så mest mulig tid i kirken kan bruges på at være til stede for menigheden. Derfor tilbyder vi en række digitale løsninger, som er udviklet specielt til jeres behov. 

DIGITALE VÆRKTØJER UDVIKLET SPECIELT TIL KIRKER

Fælles for vores digitale værktøjer er, at de kan lette hverdagen for ansatte og frivillige i kirkerne, og samtidig hjælpe kirken med i større grad at nå ud til lokalsamfundet.

Vi tilbyder udelukkende systemer, som kan integreres, således at I kan klare jeres administrative behov på en og samme tid. I kan f.eks. nøjes med at indtaste information om en begivenhed én gang, og så er den tilgængelig de steder, I har brug for den. Det har en række fordele: I sparer tid, skaber overblik for alle og minimerer risikoen for fejl.

Vi tilbyder en lang række digitale løsninger og værktøjer til kirker i hele Danmark. Heriblandt kan f.eks. nævnes hjemmeside, kalendersystem, varmestyring, skærmløsning, grafiske skabeloner mm. Vi tilbyder forskellige muligheder for at udvælge og sammensætte de værktøjer, som matcher jeres behov. Det vigtigste er, at I får en løsning, der fungerer, så I ikke betaler for noget, I ikke bruger.

Indhold på webinaret

På dette webinar vil vi med udgangspunkt i kirkens behov vejlede jer i de forskellige digitale løsninger, vi tilbyder til kirker. Vi kommer bl.a. omkring:

 • Få en komplet planlægnings- og kommunikationsløsning med en 3S-hjemmeside og Medarbeideren-kalenderen
   
 • Hør om mulighederne for at spare omkostninger på unødvendig opvarmning ved at få installeret varmestyring
   
 • Sådan arbejder løsningerne sammen og letter arbejdet for dig
   
 • Få tips og tricks til de vigtigste funktioner i de forskellige værktøjer, som kan mindske processer og arbejdstid i din kirke
   
 • Se eksempler på grafiske skabeloner, der sikrer et ensartet udtryk i kirkens kommunikation og letter det daglige arbejde på kirkekontoret

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til webinaret, er du velkommen til at kontakte underviser Niels Thomassen.

 

Gå til tilmelding

menu
support
søg
kontakt
Kontakt