Her bliver mennesker formet

Kongeådalens Efterskole ønskede hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, nyt grafisk design, nyt journalistisk indhold og SoMe-film, og i det hele taget en ny strategi for de digitale indsatser. Det var vi glade for at kunne hjælpe med.

SE ALLE CASES
menu
support
søg
kontakt

Fra strategiworkshop over wireframing og design til implementering, kurser og support

Med et solidt forarbejde i værdier, målgrupper, personas, user stories og målgrupper har DKM udviklet en moderne og brugervenlig hjemmeside, der henvender sig til potentielle elever og deres forældre. Det handler selvfølgelig om at invitere unge og deres forældre indenfor, og det gør vi ved at lade efterskolens bærende værdier skinne igennem i både indhold og design.

Digitalt indhold

Til hjemmesiden har vi udarbejdet en række artikler, der gennem varme fortællinger er med til at formidle, hvad Kongeådalens Efterskole står for. Hvorfor det er et skønt sted at være - eller et godt sted at sende sit barn til. Senere blev der produceret små videoer til deling på Facebook med henblik på at vise skolen frem for potentielle nye elever.
Alt indhold bygger på interviews og førstehåndsfortællinger om livet på skolen. Fra både skolens lærere, fra nuværende og tidligere elever og fra deres forældre.

“Efterskoleverdenen er blevet meget markedsføringsorienteret, og i disse bestræbelser ligner alle hinanden, men DKM kunne levere noget andet end alle de andre. Det var vigtigt.
Som skole er vi værdimæssigt beslægtet med DKM. Det betyder meget, at DKM matcher værdierne. Man skal ikke forklare en masse”.

SE ALLE CASES

Vi kommunikerer det du tror på og brænder for. Mød os her.

Kontakt