Support:

support@dkm.dk

87 40 37 03

 

87 40 37 01

Direktør

Helle Janderup

Helle er den, der udstikker kursen, så alle mand på DKM trækker i samme retning. Kvalitet er et nøgleord. Derfor sørger Helle for, at hele huset på hver opgave lige presser den faglige overligger lidt højere op. Helle holder alle fast på, at det netop er kundens behov, kikkerten peger på - og ikke en forkromet og flot løsning, der ikke virker i praksis eller skyder forbi målet. Dette er især vigtigt, når der er tale om frivillige, ildsjæle, kirkefolk og andre målgrupper i vores del af verden. Disse rammer gør DKM til det foretrukne valg, når man er på jagt efter en sparringspartner til udviklingen af kirkelig og værdibaseret kommunikation.

Uddannelse og erfaring

Helle har tidligere været indsamlingschef hos Kræftens Bekæmpelse, marketingchef hos Lego og marketingdirektør hos Merrild Kaffe. Hun har desuden som selvstændig gennem Janderup Management ydet strategisk rådgivning til små og mellemstore virksomheder i en årrække.

I mit arbejde brænder jeg for

at skabe rammerne for, at vores medarbejdere altid er knivskarpe og har de helt rigtige kompetencer til at hjælpe vores kunder på bedst mulig måde. Og så er det en stor motivation for mig, at vores formål betyder, at hver krone vi skaber i overskud skal kanaliseres tilbage til netop disse kunder i form af projekter og værktøjer, der hjælper dem med at kommunikere bedre.


Salgskonsulent

Niels Thomassen

Niels er manden, der hjælper jer med at afdække jeres behov, så I får en løsning, der passer til netop jeres hverdag. Uanset løsningen får I masser af input til, hvordan i med gode kommunikationsværktøjer kan skabe større engagement og fællesskab i kirken eller organisationen. Han hjælper jer også gerne med at afdække den interne organisering og måder at arbejde mere smart med IT.

Uddannelse og erfaring

Niels er uddannet cand.merc i organisation og strategi og har i sit tidligere arbejdsliv hjulpet alt fra håndværkere over hospitaler til kirker med at få de helt rigtige løsninger - både i forhold til it og andet.

 

I mit arbejde brænder jeg for

at hjælpe kunder med at få flere deltagere til arrangementer og at komme bredere ud med sit budskab. Jeg kan godt li' at udfordre folk på den måde de gør tingene på, så vi i fællesskab både kan gøre det enklere og opnå større effekt.

87 40 37 02


Digital Projektleder

Laura Vilsbæk

Laura er projektleder og holder styr på krav, budgetter og tidsplaner. Hun fungerer som kunders primære kontakt undervejs i et projektforløb og elsker dialogen med både brugere, designere og udviklere. Den gode dialog er forudsætningen for, at alle ved, hvad der skal laves og hvornår. Laura er også en af vores digitale kommunikationsrådgivere, så hun er med helt fra starten af projekterne, hvor vi undersøger og afdækker krav, ønsker og behov for sammen at omsætte dem til stærke, værdiskabende kommunikationsløsninger.

Uddannelse og erfaring

Laura er uddannet cand.mag. i Religionsvidenskab og Virksomhedskommunikation og har siden da arbejdet med digitale løsninger i over 12 år. Hun stortrives derfor i feltet mellem det digitale og de stærke kommunikationsløsninger, der er båret af værdi og mening. Laura har en bred erfaring med digital strategi, strategisk kommunikation, projektledelse og facilitering af kreative processer og er altid glad for at hjælpe og bidrage, hvor der er brug for det. 

 
 

I mit arbejde brænder jeg for

At forstå brugernes og kundernes brændende spørgsmål. At starte bagom selve løsningen for at forstå, hvad der er på spil. Hvad de drømmer om, og hvad de bekymrer sig om. Så kan vi nemlig skabe digitale løsninger, der imødekommer alle behov - både de erkendte og de uerkendte. Og så brænder jeg for at hjælpe teamsamarbejdet til at lykkes ved at få de mange forskellige fagligheder, ønsker og krav til at mødes i de løsninger, vi udvikler sammen.


87 40 37 03

Intern projektleder og underviser

Rikke Kubstrup

Rikke er ekspert i at formidle IT på helt almindeligt dansk, så det bliver både sjovere og nemmere at kommunikere sine budskaber via hjemmesiden. Hun sørger for, at der ingen dumme spørgsmål er, når man ringer til supporten på DKM. Desuden er Rikke vores SEO-nørd. Det vil sige den, der ved alt om, hvordan man kommer højere op i listen af Googles søgeresultater.

Uddannelse og erfaring

Rikke har bred erfaring med at hjælpe og vejlede inden for forskellige hjemmeside-systemer og god kommunikation. Rikke har stor erfaring med undervisning og e-learning i kirke- og organisationsverdenen. Det har givet stor indsigt i kirkernes hverdag. Hun har blandt andet været kursusleder på et 6-ugers webmasterkursus og været projektleder på et webbureau. Hun er uddannet cand. mag. i multimedier og kunsthistorie.

Projekter

KFUMs sociale arbejde
Danske Diakonhjem
3S
KaBoo

I mit arbejde brænder jeg for

God formidling på nettet og at hjælpe vores kunder til at få budskabet ud, uanset om det sker på telefonen i supporten, via en manual, e-learning eller som underviser på et kursus.


Journalist

Rikke Bøgh

Rikke er husets journalist. Hendes speciale er de gode historier. Historier om mennesker - på skrift, lyd, video og morgendagens medier. Allerhelst i en skønsom blanding, hvor styrkerne ved hvert enkelt medie bruges til at gøre det samlede indtryk uforglemmeligt. Hun er knivskarp til at rådgive inden for kommunikationsstrategi og spotte de steder, hvor organisationsstrukturen kommer til at spænde ben for kommunikationen, og omvendt. Med hende ved din side mister du aldrig overblikket.

Uddannelse og erfaring

Rikke er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har haft fingrene i et utal af projekter på DKM - fra det enkle kirkebladskoncept til den store forkromede nødhjælpskampagne. Hun har desuden aviserfaring fra bl.a. Århus Stiftstidende og Kommunalbladet.

Projekter

KFUMs sociale arbejde
Folkekirkens Nødhjælp
Debat der batter

I mit arbejde brænder jeg for

Jeg har endnu ikke mødt et menneske, der ikke havde en spændende fortælling gemt i sig. De historier brænder jeg for at grave frem og fortælle. Gerne på flere medier.

87 40 37 05


IT-teamleder

Brian Bendtsen

Brian Bendtsen er DKM’s Teamleder og har dermed en central rolle i udarbejdelsen af løsninger af høj kvalitet. Dette sikres gennem hans overblik, kendskab til husets udviklere samt behov for effektive arbejdsgange. Med en baggrund som webudvikler, er han ikke bleg for selv at få beskidte hænder. Han er desuden med til at kvalitetssikre og optimere interne processer og ikke mindst vores kunders webløsninger.

Uddannelse og erfaring

Brian er uddannet datamatiker, har været ansat i flere IT-virksomheder samt et enkelt reklamebureau og har desuden flere års erfaring som selvstændig cms- og webudvikler.

 

I mit arbejde brænder jeg for

At lave holdbare løsninger, der bygger på nyeste teknologi samt motivere og inspirere vores team, så vi hele tiden udvikler os selv og vores løsninger.


IT-udvikler

Stig Nørgaard Færch

Stig er den nysgerrige udvikler, der gerne afdækker alle hjørner, inden han vælger den helt rigtige løsning på en udfordring. Og så er Stig selvfølgelig helt hjemme i php, mysql, javascript og jquery - så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Uddannelse og erfaring

Stig har været langt omkring. Han er blandt andet uddannet kontormaskinemekaniker, kordegn og kirketjener. Sidstnævnte giver ham et godt udgangspunkt for at forstå, hvad der er på spil i den kirkelige og værdibaserede verden.

Projekter

Y's men
FDF kredshjemmesider
Snapperklubben
3S version 2

I mit arbejde brænder jeg for

At lave løsninger der virker - ned til mindste detalje.


Tv-producer og projektleder

Søren Johan

Søren kan hjælpe dig med at gøre et stærkt indtryk på din målgruppe med videoklip, hvor levende mennesker formidler dit budskab. Som projektleder og tv-producer kan Søren varetage hele processen - fra ideudvikling til research, produktion, redigering, grafik og musik. Naturligvis med så meget eller lidt involvering fra dig, som du ønsker.

Uddannelse og erfaring

Søren har lavet et utal af små og store videoproduktioner - med Sigurd fortæller Bibelhistorier som det største. Både hos DKM, som selvstændig og for en række andre tv-produktionsselskaber. Han er desuden tidligere informationschef for spejderkorpset DDS. Søren er uddannet lærer og har løbende videreuddannet sig inden for det journalistiske og videotekniske felt.

Projekter

Sigurd fortæller Bibelhistorier
Fortællinger fra et liv på kanten
Sogneindsamlingsfilm for Folkekirkens Nødhjælp 2005-2010
TV-serien senior-it (DR)

I mit arbejde brænder jeg for

At hjælpe andre med at formidle det, de brænder for - uanset om det er undervisning i Sydafrika, frivilligt socialt arbejde eller at få flere på kirkebænkene i Sogneby.

87 40 37 08


87 40 37 03

IT-supporter/konsulent

Tove Stausholm Kousgaard

Tove hjælper dig med at finde den rette løsning, når du ringer ind i supporten - hvad enten det drejer sig om hjemmesiden, Kaboo eller et generelt råd om kommunikation online. Tove har lige fra barnsben engageret sig i forskelligt organisations- og foreningsarbejde, og med en kirkelig baggrund i bagagen kan Tove nemt sætte sig ind i din verden og hjælpe dig trygt videre i dit arbejde.

Uddannelse og erfaring

Tove er uddannet cand.it. i it, kommunikation og organisation fra BSS, Aarhus Universitet. Hun har været engageret både som frivillig leder og menigt medlem i FDF, kirkekor, samt forskelligt ungdomsarbejde og socialt projektarbejde i både Danmark, Frankrig og Etiopien.

 

I mit arbejde brænder jeg for

at hjælpe kirker og organisationer trygt videre i deres arbejde, så de både får en god oplevelse og et smil på læben med sig fra supporten.


Grafisk designer

Hanne Grønne

Hanne er ekspert i at sætte form og farve på andres ideer. Hun lytter til kunden og tryller derefter et design, der sidder lige i øjet. Visuelle identiteter hvor kundens værdier og DNA bliver kommunikeret klart frem, via farvesammensætning, grafisk udtryk og billeder - eller knivskarp webdesign - hvor selv den mindste pixel har et budskab.

Uddannelse og erfaring

Hanne er uddannet grafisk designer og har arbejdet på forskellige bureauer inden for dette felt. Webdesign, logokonstruktion og visuelle identiteter har altid været i fokus.

Projekter

by-del
Danske Diakonhjem
FDF

Hjerterum

I mit arbejde brænder jeg for

At pakke indhold ind i lækker grafik, så budskabet gør indtryk på målgruppen, og efterlader lige netop det signal man ønsker. Jeg går langt for detaljen og lægger altid vægt på at ende med det helt rigtige design - som man kan være glad for i rigtig mange år frem.


Grafisk designer

Anders Cold

Anders’ opgaver strækker sig bredt over produktion af trykt materiale, komponering af webdesigns og materiale til sociale medier, konceptudvikling, visuel identitet og logoer, designmanualer og meget mere. 

Uddannelse og erfaring

Anders er uddannet grafisk designer og har over 10 års erfaring med at løse opgaver for kunder, som passer til DKM’s portefølje. Til dagligt arbejder han deltid som grafisk designer for Aarhus Festuge og har sit virke som freelancer ved siden af dette.

 
 

I mit arbejde brænder jeg for

At finde frem til elegante løsninger på de forskellige udfordringer, der er i designprocessen. At fordybe mig i kundens identitet, stil og ønsker - så det ender ud i et design, der spiller. 


87 40 37 03

IT-supportelev

Christian Cassøe

Christian er supportens gulddreng. På den gode måde altså. Når du ringer ind til supporten, tager han først telefonen, og derefter tager han dig ved hånden og hjælper dig med det, du har brug for hjælp til. Han er dygtig, rar, tålmodig, glad og hjælpsom – kort sagt: Alt det, du gerne vil have i en supporter.

Uddannelse og erfaring

Christian er uddannet salgsassistent i Computercity, og har derudover arbejdet 4 år som supporter hos NemID. Nu er han i gang med uddannelsen som IT-supporter og er som et led i den startet som elev hos DKM i januar 2017.

 

I mit arbejde brænder jeg for

At give den bedste service og de bedste redskaber, så kunden føler sig i trygge hænder og får den information og de løsninger, der skal bruges for at komme godt videre.

IT, både hardware, software og web. IT har altid fyldt meget i mine interesser, og som elev hos DKM bruger jeg min arbejdstid på min hobby.

 
 

87 40 37 02

Studentermedhjælper

Mathias Riis Korup

 

Mathias udgør sammen med Rasmus phoner-teamet ved dkm. Det er Mathias, som ringer til såvel eksisterende som nye kunder, hvor han med sin nordjyske accent forsøger at hjælpe og imødekomme jeres behov. Mathias er udadvendt og positiv af væsen og sætter derfor stor pris på den gode samtale.

Uddannelse og erfaring

Mathias har en bachelor i Medievidenskab ved Aarhus Universitet og er aktuelt i gang med kandidatgraden i Corporate Communication.

 

I mit arbejde brænder jeg for

at hjælpe kirker og organisationer med at få opfyldt netop deres behov, således de får skræddersyet en kommunikationsløsning, som imødekommer deres respektive lokalsamfund.

 
 

Studentermedarbejder

Rasmus Damgaard Nielsen

Rasmus vægter den gode samtale højt og med sin jyske uimponerethed, et lyttende øre og forståelse for jeres ønsker forsøger han at sammensætte den kommunikationsløsning, som kan hjælpe jer med at kommunikere det, I tror på.

Uddannelse og erfaring

P.t. læser Rasmus Marketing and Management Communication på Aarhus Universitet og trives derfor med at sammensætte effektive og værdibaserede kommunikationsløsninger.

 

I mit arbejde brænder jeg for

 

At vi hos DKM i samarbejde med kunden får sammenstrikket en effektiv, tidsvarende og holdbar kommunikations- og IT-løsning. Kunden bør være i centrum og må på intet tidspunkt føle sig forsømt og overset.

 

 


87 40 37 03

Studentermedhjælper

Steffen Søe

Steffen er rap fyr i supporten, mac-bruger og den mandlige stemme i røret, når du ringer ind. Han er rask på tasterne og graver gerne helt ned i et problem, ind til han finder en løsning. Steffen er desuden smeden bag en lang række af de videoguides og trin-for-trin-vejledninger, som du finder inde på vores supportside. På den måde sørger han for, at du altid har konkret hjælp ved hånden også uden for telefontid.

Uddannelse og erfaring

Steffen læser Medievidenskab på Aarhus Universitet og har gennem hele sin opvækst interesseret sig for troubleshooting og IT.

I mit arbejde brænder jeg for

At give en god service, så kunden føler sig både godt hjulpet og godt behandlet. 


Studentermedhjælper

Michael Lauridsen

Michael arbejder med på både små og store grafikopgaver hos DKM. Med fingeren på pulsen, næse for former, farver og fonte samt et hoved fuldt af gode idéer ryster han lækker grafik ud af ærmet i samarbejde med Hanne, vores grafiske designer.

Uddannelse og erfaring

Michael er i gang med at tage den 2-årige uddannelse Multimediedesigner. Han kan slet ikke få nok af sit fag og planlægger allerede at tage en overbygning, når han er færdig med første del.

I mit arbejde brænder jeg for

at skabe et flot og nutidigt design, som passer perfekt til kundens behov og ønsker.