Programmerne handler om:

  • Taknemmelighed
  • Skyld og tilgivelse
  • Retfærdighed
  • Lykke
  • Er jeg god nok?
  • Frygt og tryghed
  • Kærlighed og had
  • Sorg, savn og håb
  • Fællesskab og ensomhed
  • Tro og tvivl

Sigurds historier om at være til

Børn er verdensmestre i at stille spørgsmål. De er heller ikke bange for at stille spørgsmål til de store ting i livet – og de forventer at få et seriøst svar. Nu er der hjælp at hente til gode snakke om de store ting i livet.

Sigurds historier om at være til DVD-boksen består af 10 film med Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper. Hver film varer ca. 23. minutter.

De ti programmer tager udgangspunkt i en hverdagssituation, som de yngste børn kender fra deres eget liv. Som når Snapper spiller bold på havebordet og kommer til at smadre Sigurds yndlingskop, men bestemt ikke mener, det er hendes skyld. Og alligevel har hun så mærkeligt ondt i maven hele dagen.


Derudover består det nye materiale af CD og sangbog med 12 nye sange om at være til.

 

Sigurds historier om at være til er en del af projektet ”Fokus på børn, familier og kirke igennem fortællinger og forskning”, der udover dvd-boksen består af et forskningsprojekt i samarbejde med Aarhus Universitet og hjemmesiden www.legmedtro.dk. Det hele har kun været muligt, fordi en række fonde, stiftsråd og medlemmer af DKMs støtteforening har valgt at støtte projektet.


 

 

DVD-boks

Dvd-boks med 10 nye programmer med Sigurd Barrett og tøjdyret Snapper, kendt fra Sigurd fortæller Bibelhistorier. Sigurd og Snapper går på opdagelse i det at være menneske med udgangspunkt i nogle af de store følelser som kærlighed, uretfærdighed, skyld og tilgivelse, lykke, tro og tvivl. Følelser vi alle kender, lige meget om vi er 3 år eller 99 år Og hvor kristendommen har et bud på, hvordan vi skal forholde os til livet og andre mennesker.

Programmerne har hver en varighed på cirka 23 minutter og kan med fordel ses af børn og voksne sammen.

DVD-boksen koster 169 kr.

Bestilles hos DKM på mail: dkm(at)dkm.dk

Musik-CD

Sigurds sange om at være til er 11 helt nye sange fra Sigurd Barrett om det at være til. Sangene handler om at være menneske med udgangspunkt i følelser som taknemmelighed, ensomhed, lykke, sorg og andre store følelser, som børn og voksne kender fra deres eget liv. Sangene kan stå alene eller bruges som afsæt for at snakke om de følelser, vi ikke altid kan sætte ord på. CD’en og sangbogen er velegnede til familien, skolen, til koret, til kirken, til klubben og til brusebadet.

 

CD’en koster 149 kr.

Bestilles hos DKM på mail: dkm(at)dkm.dk

Sangbog

Sigurds sange om at være til er 11 helt nye sange fra Sigurd Barrett om det at være til. Sangene handler om at være menneske med udgangspunkt i følelser som taknemmelighed, ensomhed, lykke, sorg og andre store følelser, som børn og voksne kender fra deres eget liv. Sangene kan stå alene eller bruges som afsæt for at snakke om de følelser, vi ikke altid kan sætte ord på. CD’en og sangbogen er velegnede til familien, skolen, til koret, til kirken, til klubben og til brusebadet.


Sangbogen med noder koster 150 kr.

Bestilles hos DKM på mail: dkm(at)dkm.dk

Opgavehæfte

Opgavehæftet er en hjælp til undervisningsforløb, hvor især fagene musik, dansk, kristendomskundskab og billedkunst med deres fælles berøringsflader giver eleverne mulighed for oplevelse og fordybelse. Eleverne forholder sig til etiske emner og abstrakte problemstillinger i et større perspektiv. Gennem sang, fordybelse, refleksion og drøftelser i klassen giver bogen eleverne mulighed for at reflektere over etiske problemstillinger og abstrakte livsspørgsmål med henblik på at blive klogere – ikke mindst på sig selv.


Opgavehæftet koster 330 kr.

Bestilles hos DKM på mail: dkm(at)dkm.dk

Snapper bamse

Snapper som bamse i lækker kvalitet.
30 cm høj.
Snapper sovebamse koster 149 kr.

Køb

(Du videresendes til Kirkebogladen.dk, som distribuerer vores bøger)

Snapper hånddukke

Snapper som hånddukke i lækker kvalitet. Man kan styre både hoved, mund og armene. Er blandt andet tænkt til brug ved børnegudstjenester og til undervisning i skole og kirke.
40 cm høj.
Snapper hånddukke koster 179 kr.

Køb

(Du videresendes til Kirkebogladen.dk, som distribuerer vores bøger)