Sæt fokus på de medier der virker i forhold til netop jeres målgruppe.

Kommunikationsstrategi

Zoom ind på kommunikation, der virker

Avisannoncer, facebook, flyers, pressemeddelelser, pinterest, plakater og postkort. Det er ikke mulighederne, der mangler. Selv med en fem mand stor kommunikationsafdeling ved hånden ville du ikke kunne nå det hele.


Med en klar strategi undgår du at fare vild i tidsslugende kommunikationstiltag og får i stedet ro og rum til det, der er virkelig vigtigt. Vi hjælper dig med at fokusere på de medier, hvor din målgruppe er, og giver dig værktøjer, der passer til din hverdag.

Sådan gør vi

På en workshop med en række nøglepersoner fra sognet sporer vi os ind på, hvem jeres målgrupper er, hvilke budskaber I gerne vil nå dem med, og hvilke ressourcer I har til rådighed – personlige, tidsmæssige og økonomiske. Det omsætter vi efterfølgende til en strategisk kommunikationsplan, som på letforståeligt dansk (ingen branchevolapyk her, tak) giver et samlet overblik over medier, målgrupper og budskaber, samt forslag til de steder, hvor I med fordel kan sætte ind.

 

Anbefaling

Det har været en stor øjenåbner for alle ansatte og alle i menighedsrådet. Gunstigt at få nogle professionelle øjne på vores kommunikation og fokus på hvad vi gør rigtigt og hvad vi kan gøre bedre.

Cecilie Møller Hellemann, Enghøj kirke